Roundabout Media groep

Bel: 084 884 2983
Mail: info@roundaboutmedia.nl

Roundabout Mediagroep maakt Uw zaak Rond!

Rotonde reclame

Wij zijn een organisatie welke gespecialiseerd is in trafficadvertising. Een bijzondere tak van sport zijn onze rotonde reclames. Met de naam van uw bedrijf op een rotonde wordt u een mooie gelegenheid geboden om deze voor vele duizenden mensen onder de aandacht te brengen.

Wat houdt rotonde reclame in?

Als u reclame maakt op een rotonde wordt u in sommige gevallen verantwoordelijk voor de groene inrichting en het onderhoud van het groen op de rotonde. U mag voor iedere zijtak van de rotonde een reclamebord plaatsen. De contractsperioden hebben een duur van vijf jaar. Is dit voor uw bedrijf niet mogelijk en u wilt langer of korter met uw bedrijf op de rotonde staan, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Het reclamebord: U mag voor iedere zijtak van de rotonde een reclamebord op de rotonde plaatsen. Afmetingen worden met ons doorgenomen. Het bord mag op een maximale hoogte van 60 centimeter geplaatst worden.

Interesse?

Heeft u interesse in een bord op een van de Nederlandse rotondes? U kunt contact op nemen met onze afdeling sales op nummer 084 884 2983.

Vraag een offerte aan

Bij opmerking vult u in waarvoor u informatie en/of een offerte aan wil aanvragen

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
* :
* :
: